Najlošiji ljubavnik prema Zodijaku - Jednog muškarca žene zaobilaze u širokom luku

Gledajući po mjesecu rođenja ili tačnije po horoskopskom znaku dosta toga možemo unaprijed znati o nekim osobama. Ovaj put smo pitali koji muškarci u zodijaku su dobri a koji ne.


Okupili smo ovih nekoliko devojaka u nameri da čujemo kakva su njihova mišljenja o momcima različitih horoskopsih znaka. Ovo su njihova iskustva! "Mrzim muškarce u znaku Blizanaca jer znaju da igraju igrice, zbog čega veza ume da se pretvori u pravu agoniju i mučenje.

Takav muškarac nijednoj devojci ne treba."- Melisa: "Muškarci Ovnovi su pravi predstavnici vatrenih znakova. Oni su jaki, nezavisni i uvek znaju šta hoće. Ovo je posebno bitno kada želiš vezu sa njim. Taj muškarac će ti uvek direktno reći šta misli, oseća i namerava.



Moram da dodam da su oni uglavnom verni. "- Kristina:"Nikada ne bih izlazila sa Devicom. Muškarci u ovom znaku su mnogo komplikovani i sa njima je veoma teško održavati vezu. Iskuliraj sa mračenjem, depresivni čoveče! Obožavam Vodolije, i one me uvek okružuju."

Džejn:  "Volela bih da ne moram ovo da pričam ali ne podnosim muškarce Djevice. Oni su uvek u svom svetu, zbog čega vas nikada ne puštaju dovoljno u svoj život. Oni su toliko hladni i emocionalno uzdržani da je meni bilo mnogo teško da se nosim sa tim.



Volim Bikove i Rakove, jer su veoma nežni."- Una "Moja najbolja veza bila je sa Vagom. Bili smo najbolji drugovi i zaista smo imali odličnu vezu koja je dugo trajala. Vage su mnogo romantične, i trude se oko svih sitnica, kako bi ugodili dami. Čak i danas, nakon toliko vremena koje je prošlo od raskida, mi smo i dalje u kontaktu.

Odbijam da izlazim sa muškarcima Lavovima i Djevicama. Oni su najgori." - Beri:  "Riba je dobar znak. I muškarci i žene u ovom Zodijaku su uvek puni toplote i ljubavi, ali sa njima morate biti oprezni, jer su ponekad skloni manipulaciji.

Pogotovo se ovo odnosi na muškarce jer i pored tolike dobrote, oni imaju i svoju mračnu stranu!". Pored ovih izjava mnoge žene su se složile da su Djevice muškarci jako komplikovani u vezi. Da li ste vi imali ljubavno iskostvo sa jednim takvim? Pišite u komentare.

Pokreće Blogger.