Muškarci ih žele a žene im zavide - Idealne žene neke stvari rade drugačije

Jake žene koje su sigurne u sebe nikada ne dopuštaju da im društvo diktira kako se treba ponašati, oblačiti, izgledati i slično. One imaju svoj stav i znaju šta žele i šta ne žele.


Svi u životu imamo bar jedan primjer jake žene, bilo da je u pitanju prijatelj ili član obitelji. Njima se obično divimo, njihova osobnost privlači, a samopouzdanje zrači. Svaki njihov postupak čini se kao da su prepreku okrenule naopako i pretvorile je u još jedan korak u nizu stepenica kojima se penju ka vrhu.

Evo u čemu je njihova tajna? 1. Njeguju svoja znanja. Jake žene znaju snagu, količinu znanja i sposobnosti, a tijekom života teže postaviti sebe u situacije u kojima mogu iskoristiti svoje vještine. Fokusiraju se na ono u čemu su odlične, umjesto da žale nad svojim slabostima.



 2. Vježbaju samopouzdanje. Kad god im je potrebno malo ohrabrenja, jake žene, za svaki slučaj, malo “vježbaju” samopouzdanje. Riječ je o afirmacijama ili vježbanju govora pred ogledalom i oblačenju odjeće u kojoj se osjećaju ženstveno i moćno, u kojoj se dopadaju same sebi kada pogledaju svoj odraz.

 Jaka, uspješna žena zna koji ritual vježbanja treba upotrijebiti, na taj način otkloni nesigurnost te nastupi profesionalno i prilično besprijekorno. 3. Uživaju u samoći. Makar sat vremena blažene tišine, samoće i odmora od ljudi i zadataka, obavezno je kod uspješnih žena.



One su svjesne da je i umu i tijelu potreban odmor, zato neće dopustiti da im bilo tko ukrade ovaj sat i naruši njihovu savršenu ravnotežu. Kako možemo kvalitetno i dugoročno davati sebe drugima ukoliko smo sami potrošeni i nezadovoljni? 4. Ne zanima ih model moderne “savršene” žene koji društvo nameće.

 Jake žene koje su sigurne u sebe nikada ne dopuštaju da im mediji ili društvo diktira kako se treba ponašati, oblačiti, izgledati i slično. One nikad neće biti mršave samo zato što je u pitanju trend. Naprotiv, one su jake i uspješne, zato što su svjesne sebe i sigurne u svoje životne izbore.

 7. Žele poboljšati svijet. Prave žene će se uvijek pitati kako mogu iskoristiti svoje sposobnosti kako bi svijet u kojem žive učinile boljim mjestom – nesebičnost je jedna od ključnih karakteristika ovih žena, jer znaju za što su sposobne i žele to podijeliti sa svima.

ekskluziva.ba

Pokreće Blogger.