Ljubavnica bez dlake na jeziku: "Osuđujete nas a ni ne znate kroz šta mi sve prolazimo"

Ulaskom u vezu sa oženjenim obasipaće vas raznim poklonima, cvećem ili luksuznim izletima. Takva razna udvaranja, mogu vam i te kako prijati ali uvijek postoji loša strana svega.


Mnoge žene su se tokom svog života našle u raznim ljubavnim situacijama. Jedna od njih često je bila i dugogodišnja veza sa starijim muškarcem, koji je u mnogo slučajeva bio i oženjen. Najčešce ste takvog muškarca upoznali na poslu, bilo da vam je šef ili kolega.

Ako upravo ulazite u ovakav odnos, najbolje je da znate neke od sledećih činjenica pre nego što upustite u takvu vezu. Njegova porodica je na prvom mestu: U kakvom god trenutno odnosu on bio sa ženom, činjenica je da su oni još u braku i da to često podrazumeva obaveze koje brak donosi.



Situacija je mnogo kompikovanija ukoliko imaju decu, jer su tu uključene razne predstave, treninzi i zajedničko provođenje vremena koje roditeljstvo donosi. Takva situacija vam može odgovarati jedino ako niste tip koji želi da bude na prvom mestu i odgovara vam da vaš čovek ne ostaje sa vama tokom čitave noći.

Njegov društveni zivot: Oženjen muškarac, pogotovo ako je stariji, već ima izgrađen krug prijatelja koji uključuje i njegovu ženu i druge bračne prijatelje sa kojim provode vikende i slobodno vreme, i verovatno ne želi da prijatelji koji znaju njegovu porodicu, znaju i za vas.



Njihov brak će najverovatnije opstati: I pored činjenice da u braku postoji neko treći, većina muškaraca se retko kada odlučuje da ostavi ženu. Razloga za to je mnogo, a najčesći su deca i finansije, brakorazvodna parnica i prekid zajedničkog života.

Ne treba zanemariti ni činjenicu da i osećanja verovatno nisu potpuno nestala i da oženjen muškarac često traži samo trenutnu zabavu, a ne i dugoročnu vezu. Vaša veza je skrivena od očiju javnosti. Žene koje ne žele da se vezuju, najčešće upadaju u ovakvu vrstu odnosa.

Naime, one najčešće ne žele da ih neko vidi, kao što su njihovi prijatelji i porodica, i ostavljaju sebi otvorene opcije za druge muškarce. Međutim, ako biste želeli da svi znaju za vašu vezu, nalazite se u problemu. Vaš čovek ne želi da se izlaže riziku da bude viđen i da mu to ugrozi brak ili druge odnose kako sa prijateljima, tako i na poslu.

stil.kurir.rs

Pokreće Blogger.