Idealan grad za vaš znak Zodijaka: Škorpijama prijaju egzotične destinacije

Maleni gradić ili ipak grad koji ne spava poput Njujorka? Koja je vaša idealna destinacija?
Svaki znak voli različito, počevši od egzotičnih destinacija do malih evropskih gradova.


Blizanci obožavaju gradove koji nikada ne spavaju, Lava privlače mesta gde ima sportskih takmičenja ili festivala piva, Škorpije vole da otkrivaju egzotične destinacije... Pogledajte koji svetski gradovi odgovaraju energiji vašeg horoskopskog znaka.

Ovan: Vaš nemirni duh vuče vas ka gradovima sa bogatim noćnim životom, kao što je Buenos Ajres. Ali, prijaju vam i gradovi u kojima se održavaju velike sportske manifestacije, fudbalske utakmice, auto trke, teniski turniri, Pariz, London, Njujork, Melburn.




Bik: Iako ste veliki ste ljubitelj prirode i sela, privlači vas i orijent - Istanbul, Kairo, Aleksandrija. Zbog dobre hrane i dobrog provoda, oduševljavaju vas i Barselona i Los Anđeles. Blizanci: Obožavate gradove koji nikada ne spavaju, Njujork, Kopenhagen, Milano, Stokholm, ali i primorska mesta.

Rak: Predstavnici vašeg znaka uživaju da borave pored neke vode, u blizini jezera, mora ili reka. Zato su pravi izbor za vas Cirih i Ženeva, ali i kosmpolitski Sidnej. Lav: Privlače vas gradovi domaćini velikih sportskih takmičenja, ali i festivala piva.



Kao ljubiteljima raskoši i glamura odgovaraju vam mesta dobrog provoda Monte Karlo, Pariz, Nica, Barselona, Njujork i Las Vegas. Devica: Dobro se osećate u Krakovu, drevnoj Atini, raskošnom Parizu i prelepoj Budimpešti, gde u nekom restoranu u centru grada listate štampu, pijete kafu i uživate u poslasticama.

Vaga: Najviše vam odgovaraju gradovi na moru u kojima se održavaju velike umetničke manifestacije, muzički i filmski festivali, modne revije, izložbe - Rim, Venecija, Milano, Nica, Kan, kao i Peking. Škorpija: Uvek ste spremni da upoznate neku novu kulturu ili egzotičnu destinaciju.

Odgovaraju vam španski i italijanski gradovi, naročito Sicilija, a privlače vas i Čikago, Njujork i Rio de Žaneiro. Strelac: Nijedno mesto vam ne odgovara u potpunosti, jer volite promene. Odgovara vam spoj modernog i tradicionalnog, grad raskošne arhitekture koji vrvi od kulturnih i sportskih događaja, Madrid, Rim, Barselona, Palma de Majorka.

Jarac: Ljubitelj ste istorije i poštovalac tradicije, pa vam osim vašeg rodnog mesta odgovaraju i London, Edinburg, Kardif, gradovi u kojima možete da uživate u razgledanju srednjovekovnih zamkova. Vodolija: Vašem senzibilitetu prijaju moderni gradovi u kojima se živi brzo, Amsterdam, Hongkong, Njujork, Pariz, Berlin, Sankt Peterburg.

Ribe: Prija vam blizina vode, najviše one velike, okeanske. Volite manje gradove, bez mnogo gužve, poput Valete na Malti, gradića na Sardiniji, Maldivima, Azurnoj obali, Kubi ali i velike poput Sidneja.

Pokreće Blogger.