Helena sa 50 godina parira djevojkama: "Jedem sve što poželim, ali imam određena pravila"

Helena Kristensen je slavna manekenka koja je palila i žarila modnom scenom devedesetih godina prošlog veka. Ona je dokaz da za dobar izgled nije neophodno izgladnjivanje. 



Iako se nalazi na pragu šeste decenije i dalje je izuzetno aktivna u modnom poslu. Svoj izgled lepa 49-godišnjakinja zahvaljuje dobrim genima, ali i zdravom životu. Dokazala je to i na nedavnom odmoru gde su mnogi utvrdili da u kupaćem kostimu izgleda kao na početku svoje karijere.

 Fit telo održava uz pomoć ovih saveta: 1. Zna da se odmori: "Najbolje se osećam kad sam naspavana. Dobar san je moj najveći prioritet, a mislim da je i brojnim drugim ljudima. Od toga jesam li se dovoljno naspavala, zavisiće mi ceo dan".



2. Jede hranu koju voli (ali umereno): "Volim hranu više nego išta drugo. Testeninu bih mogla da jedem svako veče s tonom parmezana i belim tartufima. Takođe volim japansku hranu i uvek mislim da jedem zdravo, sve dok ne naručim sto različitih jela s jelovnika.

Volim i peruansku hranu svoje majke, s kojom sam odrasla, kao i danska jela svog detinjstva", otkrila je Helena. Helena priznaje da se raduje hrani i da se ne odriče slasnih zalogaja. Ali jede umereno. Takođe, svakodnevno koristi vitaminske suplemente. 3. Zaljubljenica je u aktivni život:



Helena je, poput većina Dankinja, zaljubljenica u vožnju biciklom. Njime se kreće kada god može i kad joj vremenske i druge prilike dopuštaju. Obožava da pleše, trči, pliva, šeta sa svojim psom, a redovno je i u teretani gde vežba nekoliko puta nedeljno. "Nedavno sam počela da se bavim plesom oko šipke. To je najteža fizička aktivnost koju sam ikad izvodila", priznala je slavna lepotica koja se takođe bavi i boksom jer voli da se oseća snažno.

Pokreće Blogger.