Goca o razvodu: "Žena se ne razvodi jer bježi, nego jer je već sve pokušala da spasi brak"

"Mi moramo da naučimo da prestanemo da funkcionišemo kao u romantičnim filmovima"



Kao neko ko je javna ličnost i čiji se život i karijera pomno prate, ona je često na meti kritika domaće javnosti koja priklonjena sterotipima osuđuje vezu i brak s mlađim muškarcem, dok je veza mlađe devojke i starijeg muškarca nešto što se smatra poželjnim.

U posljednje vrijeme sve češće priča o ljubavi i braku, ali se ni ne stidi svojih propaliv veza i brakova, već ih hrabro koristi kao inspiraciju za druge žene. Pjevačica je u jednoj emisiji objasnila šta joj je najviše potrebno u vezi. "Ima trenutaka kada mi samo treba podrška...



Samo da me zagrli i ništa više. Znam ja sve sama i mogu, ali mi treba zagrljaj i kaže da će sve biti ok...", rekla je Goca. Ona je sa ostalim gošćama u emisiji komentarisala muško-ženske odnose i da sve zavisi kako "dresiraš" muškarca, odnosno, osobu sa kojom si u vezi ili braku.

Da li vam se nekad desilo da se osjećate loše i onda kad to izgovorite, ne bude toliko strašno", pitala je Goca ostale gošće u emisiji. "Mi samo moramo da naučimo da prestanemo da funkcionišemo kao u romantičnim filmovima", zaključila je Tržanova. "Žena kad se razvodi to znači da nema kud.



To znači da je sve pokušala, jer su žene takve, sve će pokušati samo da spasu brak", smatra pjevačica. U našoj sredini se mnogo toga zamera i ne prašta se. U vezi sa mladim muškarcem sam naučila da volim svoje telo, sebe i da mogu još jače, bezrezervnije da volim. Naučila sam da nisu svi muškarci stoka, da ima muškaraca koji vrede.

Pokreće Blogger.