Genijalna Ana Bučević: "Možete dobiti sve što poželite samo ako pravilno razmišljate"

Sve što poželite moguće je dobiti, bez obzira koliko suludo do bilo i na šta se odnosilo.


Bučević sadržajno nije drugačija od većine drugih motivacijskih govornika. U srži njezinih predavanja i, ako ćemo tako, filozofije, je zakon privlačnosti. Dakle, ako nešto dovoljno jako želite, to ćete i dobiti. Ako zračite dobrotu, to će vam se vratiti. Bučević je 40-godišnjakinja iz Splita, a po struci je profesorica kineziologije.

U intervjuima je često pričala svoju životnu priču - ostala je samohrana majka, bez posla, a onda je preokrenula svoj život. Nakon što se ponovno zaljubila i udala, dok je bila trudna njezinom su suprugu dijagnosticirali karcinom, no uspio se izliječiti.



Svojim metodama podsjeća djecu i roditelje na snagu zahvalnosti, empatije, samopouzdanja, samosvijesti, osjećaja, pohvale i poštovanja, te mnogih drugih vrijednosti", stoji u njezinoj biografiji.  Kaže da je sve počelo tako što je u svoj život prizvala - upaljač Hajduka.

Ona vjeruje da je sve moguće dobiti, bez obzira koliko to suludo zvučalo, na primjer, milion dolara na računu, ogromne luksuzne vile itd, i da je sve to moguće samo ako pravilno razmišljate. Tačnije potrebno je da budete istinski zahvalni na onome što imate i da vjerujete da ćete dobiti to što zamuislite.



"Ništa nisam slijepo prihvaćala, sve sam stavljala na vlastiti test; 'Ajde baš da vidim da li taj zakon privlačenja funkcionira'. Počela sam s malim, prva stvar je bio upaljač s logom Hajduka. Nakon dva, tri dana, e dočekao kod kuće na stolu, netko ga je zaboravio... A vjerujte, slučajnosti ne postoje", rekla je Bučević.

Užurbani način života i stresna svakodnevica često nam oduzimaju ono najvažnije - sreću. Recept za nju, nažalost, ne postoji. O čovjeku ovisi hoće li na svijet gledati kroz ružičaste naočale ili će se prepustiti negativnim mislima. Ana Bučević otkriva što nam u tome može pomoći prilikom ispunjavanja života srećom: odluka za promjenom, uzimanje života u svoje ruke i prestanak okrivljivanja drugih, donošenje izbora koji vam služe, educiranje primjena naučenog.

Pokreće Blogger.