Bogata samohrana majka bez diplome - Dokaz da jedna žena može sve bez ičije pomoći

Ona je živjela bez oca a sada i kćerku odgaja sama. Dokaz da jedna žena može sve bez pomoći.


Nekadašnji model, a sadašnji kuvarski guru Padma Lakšmi ima život na kojem joj mnogi zavide. Karijeru je počela kao model, da bi kasnije radila i kao glumica. Proslavljeni je autor kuvara, ali je objavila i memoare o svojim životnim iskustvima.

 Amerikanka sa Indijskim korenima danas je domaćin u kultnoj američkoj emisiji Top Chef. Od detinjstva kada je kao migrant došla u Sjedinjene Američke Države, od teške bolesti, do burnog ljubavnog života i neverovatnog uspeha - Padma Lakšmi je zvezda u usponu.



Ona je samohrana majka: Padma Lakšmi je dokaz da žena može da ima sve, samo kada hoće. Šokirala je publiku kada je 2009. godine izjavila da je trudna. Mesecima je odbijala da kaže ime muškarca sa kojima čeka dete, da bi kasnije priznala da i ne zna sa kim je zatrudnela.

Kada je objavljeno da je njenu ćerku Krišnu oteo otac Adam Del, borba za starateljstvo je počela. Vremenom su se usaglasili pa danas oboje imaju ravnopravno učešće u životu svoje ćerke. Jasno je da je Padma brižna i posvećena majka. Ona i Krišna provode mnogo vremena zajedno, pogotovo u kuhinji.



Kada je Padma imala dve godine, njeni roditelji su se razveli. Padma je živela samo sa majkom, a ubrzo su napustile Indiju i doselile se u Ameriku kako bi izbegle govorkanje o samohranom roditeljstvu i razvedenoj ženi. Padma je živela u Njujorku i Los Anđelesu, a samo par meseci godišnje posećivala je Indiju. Oca nije videla 20 godina.

"Ne može da ti nedostaje osoba koja nikad nije ni bila pored tebe, " priznala je jednom Padma . "To što nisam znala porodicu sa očeve strane učinilo je da se osećam zbunjeno - nisam znala ko sam. Ne želim da se moja ćerka oseća tako," rekla je jednom prilikom.

Bila je muza Salamana Ruždija, nagrađivanog pisca, koji je zbog nje ostavio ženu i venčao se sa dvadesettri godine mlađom Padmom. Međutim, brak nije funkcionisao najbolje. Njemu je smetalo što je Padma toliko ambiciozna i što sve stavlja na kocku zarad karijere, a njoj je smetalo što je on toliko hladan.


stil.kurir.rs

Pokreće Blogger.