Astrološka prognoza za april: Škorpiji se možda smiješi nova veza, a Ovnu raskid

Šta nam zvijezde poručuju ovaj mjesec? Kome sreća a kome i ne tako veća?


Ovan: Tokom ovog meseca u prvom planu će vam biti porodični i emocionalni problemi iako ćete se i dalje truditi oko karijere, ali u mnogo manjoj meri. Postaćete agresivniji što se ljubavi tiče što će dovesti rascepa između vas i partnera.  Bik: Imaćete potpunu kontrolu nad svojim privatnim i društvenim životom.

Bićete u poziciji da donosite odluke koje će usmeriti vaš život u pravom smeru. Blizanci: Tokom ovog meseca fokus će vam biti na karijeri i ostvarenju ličnih ciljeva. Biće dosta konfuzije i neslaganja između vas i partnera, jer će on osetiti da ga zanemarujete zbog pažnje koju dajete svojoj karijeri. 



Rak: Imaćete delimičnu kontrolu nad svojim napretkom, ali takođe će vam biti potrebna pomoć drugih kako biste u potpunosti uspeli. Imaćete odličan ljubavni i društveni život. Sjajno ćete se slagati sa prijateljima i porodicom što će ostaviti pozitivan utisak na vaš život. Veza sa partnerom će biti oblična, pa je povoljno vreme za trudnoću.

 Lav: U centru pažnje ovog meseca biće vam dragocena iskustva, status na poslu kao i društveni život. Ljubav: Imaćete poteškoće u ljubavnom životu zbog nedostatka vaše pažnje. Devica: Trošićete više vremena na duhovnost i posvetićete se humanitarnom radu.



Zadesiće vas velika sreća ovog meseca i sve će ići u vašu korist. Odnos između vas i vašeg supružnika ili partnera biti na probi ovog meseca zbog vašog prkošenja i buntovne prirode. Vaga: Bavićete tuđim problemima, a vaš uspeh će zavisiti od saradnje sa drugim ljudima.

Bićete puni ljubavi, a društveni krug će vam se povećati. Škorpija: Zbog vaše ličnosti povećaćete krug prijatelja kojima će pomoći da ostvare svoje interese.Ljubavni život će vam procvetati. Ući ćete u ljubavni odnos sa davno poznatom osobom.

Strelac: Postićićete značajne rezultete zbog svog samopouzdanja i inovativnosti. Gledaćete da provodite više vremena u druženju sa porodicom. Ljubav: Ljubavni život će vam biti pun užitaka i prijatnih trenutaka. Jarac: Ovog meseca pažnju ćete usmeriti na dobrobit vaše porodice i vaše emocionalno stanje.

Vaš ljubavni život neće biti tako stabilan kao što se očekivalo, ali sa emotivnim promenama moći ćete da se upustite u savršen odnos. Vodolija: U potpunosti ćete se usredsrediti na svoj interes, kao i na karijeru, koja će vas zauzvrat učiniti inovativnim. Bićete veoma agresivni u poslu, a fokus će biti na promeni, što će dovesti do savršenog učinka u postizanju ciljeva.

Um će vam biti otvren za promene u budućnosti. Ljubav: Tražite partnera sa kojim ćete biti kompatibilni. Zbog ovoga ćete imate tendenciju da se upuštate u različite veze, a potraga će brzo napredovati. Niste raspoloženi da se obavežete.

 Ribe: Bićete zauzeti fokusiranjem na svoju finansijsku stabilnost, duhovno isceljenje, kao i na dostignuća u karijeri. Društvene veštine će biti pojačane što će dovesti do pozitivnih ishoda u svemu što radite.  Ljubav između vas i vaše voljene osobe će biti savršena u ovo doba godine.

stil.kurir.rs

Pokreće Blogger.