Antonio Banderas: "Izgubio sam ženu koju sam volio zbog svoje frustracije"

Isfrustrirani ste jer previše očekujete. Promjenite način na koji posmatrate stvari inače ćete izgubiti osobu koju volite - niko neće da trpi nervoznog i isfrustritanog čovjeka.


Kada je Melanie Griffith prije četiri godine podnijela zahtjev za razvod braka s Antonijom Banderasom koji je trajao čak dva desetljeća svi su bili u šoku. No, njima, čini se, kraj braka ne znači i kraj ljubavi jer si bivši bračni supružnici ništa ne zamjeraju i sada se odlično slažu.

Zvijezda filma "Desperado" priznaje da među njima još tinja ljubav, a za to je najviše zaslužna njihova zajednička 21-godišnja kći Stella Banderas. U nedavnom intervjuu za People, glumac je otkrio da će bivšu suprugu voljeti dok je živ. 'Ona je obitelj i voljet ću je dok ne umrem.



Bili smo brižni partneri jedno prema drugome u braku, voljeli smo se dok smo bili u vezi, zato smo i uspjeli iz braka izaći kao pobjednici i sve smo riješili vrlo elegantno. Stella uživa u tome što nam je prioritet.', rekao je 57-godišnji glumac u intervjuu.

Očito je smetnuo s uma kako će se zbog njegove romantične poruke osjećati njegova 37-godišnja djevojka Nicole Kempel s kojom je u vezi četiri godine. Bila je to vrlo intenzivna godina, ali život ide dalje. Divim se i poštujem Melanie, ponajprije kao odličnu glumicu.



Frustracija je nešto što najviše utiče na odnos u braku - što se čovjek više stresira i stvara frustraciju oko sebe to brak više ispašta i trpi. Isfrustrirani ste jer previše očekujete. promjenite način na koji posmatrate stvari. To sam uvijek govorio. Ali ona je i osoba koju sam volio.

Osoba koju volim i koju ću uvijek voljeti – priznao je slavni glumac. Melanie je predala zahtjev za razvod u lipnju prošle godine nakon 18 godina braka te istovremeno započela i proces odstranjivanja tetovaže s njegovim imenom. Ona je Božić provela na skijanju u Aspenu s kćeri Stellom, koju je dobila u braku s Antoniom.

Pokreće Blogger.