30 stvari koje bi trebale znati žene u tridesetima - Biće vam žao što niste bile opuštenije

Umjesto da uživamo u najboljim godinama mi žene često stvorimo više nego što imamo.


Jeste li nekada čuli od nekoga rečenicu: "Ja sam bila u tvojim godinama, a ti u mojim nisi"? Ova izreka nije za džabe nastala - vreme je definitivno najbolji učitelj i ne bi trebalo shvatati zdravo za gotovo savete koje nam daju stariji. U to ime, prenosimo najvažnije savete žena u 60-im za žene u tridesetim!

1. Prihvatite starenje sa dostojanstvom i ostanite svoji! 2. Trudite se da uvek razmišljate pozitivno i tražite dobro u svakoj životnoj situaciji. 3. Svaki dan živite do maksimuma, jer nikad ne znate šta vas čeka iza ćoška. 4. Zapamtite - život može u sekundi da se okrene za 180 stepeni bez ikakvog upozorenja!5. Godine su samo neka tamo brojka, koja ne može da utiče na vašu ličnost. 6. Živi se isključivo u sadašnjosti. 7. Izađite iz svoja četiri zida i krenite! 8. Pronađite zanimljiv hobi. Spasiće vas od monotonije koju donosi rutina. 9. Uvek budite iskreni prema asebi. Teško je, ali je uvek u vašu korist.   

10. Zaboravite na stereotipe. O godinama, o razlikama, o svemu. 11. Ne brinite o tome da li ćete ostariti - brinite o tome da ne postanete dosadni! 12. Starenje nas sve čeka, plašili se toga ili ne. Jednostavno - živite! 13. Nikad ne prestajte da tražite inspiraciju. 14. Život je jednostavan, ali ga je ponekad teško živeti.Učite, čitajte, putujte. To je najbolji i najlakši način da živite! 15. Kupujte klasičnu odeću. Klasika je uvek u modi! 16. Ne sakupljajte stvari. Odmah se rešavajte svega nepotrebnog. 17. Težite jednostavnim stvarima i ne komplikujte sebi život! 18. Volite i tretirajte svoje bližnje onako kako biste voleli da oni tretiraju vas.

19. Volite iskreno i bezuslovno. 20. Rađajte decu onda kada to zaista želite. Ne postoji "pravo vreme". 21. Fotografišite se što više. Neki ljudi će otići iz vašeg života, ali fotografije i uspomene će zauvek ostati. 22. Naučite da oprostite. 23. Odustanite od besa i osveta, gajite samo pozitivne emocije i pozitivna sećanja! 24. Čuvajte svoj mali krug prijatelja i ne puštajte bilo koga unutra.

25. Cenite svoju porodicu. Oni su jedini koji će uvek biti tu i uvek pomoći, šta god da se dešava. 26. Nikad ne odlazite na spavanje ljuti na sebe ili nekog prijatelja. 27. Što češće možete, govorite voljenima koliko vam znače! 28. Nakon 30, vaša lepota dostiže vrhunac. Budite svesni svoje lepote! 29. Ne trošite vreme brinući o stvarima koje ne možete da promenite. 30. Stavite tačku na lošu vezu. Ne možete da promenite drugu osobu!

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Ukoliko preuzimate sadržaj ovog članka OBAVEZNI ste da nas navedete kao izvor uz linkovanje našeg članka.

Pokreće Blogger.