Zanimljiva ispovijest Šeron Stoun: "Teta Milunka nas je hranila a čika Milorad spasio"

Šeron je nekada bila najbolji đak u školi, daleko ispred svoje generacije, međutim nikada nije diplomirala.


Slavna holivudska glumica Šeron Stoun, koja se proslavila ulogom u filmu "Niske strasti", odrasla je na srpskoj proji a najmiliji drugovi iz detinjstva su joj Milica i Dušan! Pre nekoliko godina, u jednom intervjuu, poznata holivudska glumica opisala je svoj život i odrastanje uz prijatelje Srbe.

 „Moji najdraži prijatelji, od detinjstva do danas, jesu Milica i njen brat Dušan. Oni su mi kao brat i sestra. Rođena sam u Midvilu, malom mestu u blizini Pitsburga. U blizini su stanovali Milica i Dušan. Moji roditelji, Džo i Doroti, poreklom su iz Irske, a njihovi Milorad i Milunka iz Srbije.



Roditelji su nam radili zajedno u obližnjoj fabrici, a mi smo se družili neprestano. Teta Milunka je često pravila hleb od kukuruznog brašna i uvek je nama slala polovinu. Sve sa njima smo delili, kao da smo bili jedna porodica. Sećam se da sam kod njih često večerala taj kukuruzni hleb udrobljen u mleku.

To je tako lepo, i taj ukus nikada neću zaboraviti. Voleli smo se, pomagali, delili probleme i siromaštvo. Oni su nam bili do koske privrženi, gostoljubivi, puni razumevanja, plemeniti. U svemu smo se pomagali. Sećam se da se moj otac otrovao i pao na poslu.



Prvi je dotrčao da mu pomogne čika Milorad i nije čekao hitnu pomoć nego ga je odneo do obližnje bolnice. Imala sam problema u školi, ne zato što sam bila loš đak, naprotiv, bila sam najbolja, pa su me druga deca mrzela i nazivala bubalicom. Milica i Dušan, i moj brat, štitili su me i pomagali u svemu.

Zajedno smo učili, pravili planove za budućnost. Onda su me zbog visokog stepena inteligencije 154, u 15. godini, prebacili iz škole Seger na univerzitet Edinboro. Meni najdraže osobe bile su fizički udaljene, ali blizu meni u svemu. Kada sam postala devojka i kada su neki momci počeli da mi se udvaraju, a ja sam ih nadmeno odbijala, mnogi su želeli da mi se osvete. Neki su se dog

Pokreće Blogger.