Obratio se ženinom ljubavniku i uzburkao javnost: "Hvala što si je izveo na Valentinovo"

Kada nas partner prevari naprosto je prirodno da tugujemo i žalimo. Ali to ipak nije u slučaju ovog čovjeka koji se čak i pismeno obratio ženinom ljubavniku.


Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Kada je saznao da ga žena vara, odlučio je da njenom ljubavniku napiše pismo sa listom želja. Njegova reakcije je mnoge iznenadila, ali i nasmejala. 1. Molim te prestani ostavljati podignutu dasku na WC šolji jer mene krivi za to.

2. Možda mi daješ šansu da odem na pecanje, ali prestani piti moje pivo. Sasvim je u redu da popiješ nekoliko kada si u poseti, ali ostavi mi jer ja moram s njom biti mnogo duže. 3. Ako ipak popiješ sve, ostavi barem novac na stolu ili dokupi. 4. Zamolio bih te da staviš novi WC papir kada ga potrošiš.



Iz nekog čudnog razloga moj sin misli da se ne mora obrisati ako nema papira. Držimo ga ispod umivaonika, ali slobodno možeš predložiti bolje mesto. 5. Kada završite ‘ono’, obriši se nečim što se može baciti. Korpa sa odećom s desne strane kreveta je moja i odeća je čista iako je žena ne pere.

Prošle sedmice sam u žurbi izašao s mrljom na košulji. 6. Nemoj govoriti mojoj deci da si im ujak. Možda su mali, ali nisu retardirani. 7. Prestani pojačavati grejanje, ja sam taj koji plaća račune. 8. Prestani jesti našu hranu. Prošle sedmice si pojeo kolače koje mi je mama poslala za rođendan.



Moja žena godinama nije skuvala nešto tako dobro. 9. Pokušaj prebaciti težinu na drugu stranu kada si u mojoj fotelji jer praviš udubljenje koje me vuče na desno. I na kraju, želim ti zahvaliti što si je za Dan zaljubljenih odveo na ručak. Nije bila besna kao inače i samo je naručila jedno jelo.

Od tog viška novca ću možda decu odvesti u bioskop. Nadam se da mi možeš pomoći sa svim stvarima koje sam nabrojao. Ako to učiniš za mene, javljaću ti kada neću biti tu i koliko dugo tako da nećeš morati brinuti i žuriti.

Pokreće Blogger.