Obratila se ljubavnici: "Tvoja afera sa oženjenim neće trajati, objasniću ti što"

Biti druga je nešto veoma nisko što žena sebi može dopustiti, jer svaka žena bi trebala znati i umjeti sebi obezbjediti ljubav koju ne mora od svih skrivati.


“Tvoja afera s oženjenim muškarcem će započeti tako što ćeš se zakleti da se nikad u životu nećeš spetljati s nekime tko je zauzet. Započet će mnogo ranije nego upoznaš varalicu. Započet će tako što ćeš samoj sebi obećati da nikad nećeš biti jedna od onih koja razara brakove.

I bit ćeš uvjerena da samo žene niskog samopouzdanja mogu sebi dopustiti da budu ‘ona druga žena’. Započet će tako što nećeš samu sebe razumijeti iznutra i time ćeš zapravo olakšati da se dogodi ono što se mora dogoditi. Tvoja afera s oženjenim muškarcem u početku uopće neće biti afera.



Bit će to prijateljstvo. Vas dvoje ćete jednostavno ‘kliknuti’ i, dok zapravo nećeš potpuno ni razumijeti što se događa, osjetit ćeš potrebu da s njime provodiš sve više i više vremena. Ali znaš, ne ‘na onaj način’, sve je to skroz nevino… Jednostavno ti je ugodno u njegovu društvu.

Samo se budale mogu zaljubiti u oženjenog muškarca. Samo se razaračice brakova mogu zaljubiti u oženjenog muškarca. Samo jadne, tužne djevojke mogu se zaljubiti u oženjenog muškarca. A tvoja afera s oženjenim muškarcem će se zahuktati u trenutku kad shvatiš da si se zaljubila u oženjenog muškarca.



Tvoja će afera s oženjenim muškarcem uključivati tvoje uvjeravanje same sebe da to nije afera kao i svaka druga. I da, svjesna si toga da govoriš istu stvar kao i svaka druga žena; ‘Pa kako ovo može biti negativno ako se radi o ljubavi?’ ‘On mene zaista voli.’ ‘Zbog mene će ostaviti svoju ženu.’

 I nadam se da razumiješ da, koliko god je neukusno započinjati vezu s nekime tko već ima život s nekim drugim, na kraju dana jedina osoba koja je razorila taj život jest on. (Ili ona, jer cijela ova priča može biti i obrnuta – muškarac koji je u vezi s udanom ženom.).

Neovisno o tome je li njegov brak klimav, je li mu samo dosadno ili je on netko tko se uopće nikad nije trebao oženiti, njegovi postupci (koji imaju svoje posljedice) isključivo su njegova odgovornost. Isto kao što su i tvoji postupci tvoja odgovornost.U 90% slučajeva oni nikad ne ostave žene zbog ljubavnice - zato vaša veza neće potrajati.

Pokreće Blogger.