Koliko ste ženstvene po horoskopu: Za Škorpije kažu da su fatalne, a Vodolije krhke

Horoskopski znak može mnogo da otkrije o karakteru osobe, a tako i o njenoj ženstvenosti.


Ovan: Žene rođene u ovom znaku – prave su amazonke, koje su navikle uzimati od života sve. U pravilu, one djeluju po shemi: “U muškarca se možeš pouzdati, ali bolje da uzdaš u samu sebe”. One vole igrati na sigurno, jasno informirajući partnera o svojim namjerama.

 Bik: Ove žene su prave boginje. Prije svega su dame koje, na neki misteriozan način, uspijevaju postići sve što žele. Kao drugo, vole kad se zbog njih žrtvuju. I, treće, dama-Bik, kao i sve boginje, nisu baš dobrice. Jednostavno, one su takve. Blizanci: Vječiti je tinejdžer.



Oni izgleda kao da nikad neće odrasti. Da, ona može imati puno djece, muža, ozbiljan posao, obveze. Ali pri tome, žene Blizanci su, u duši, uvijek buntovnici koji ne mogu sjediti na jednom mjestu. Rak: Žena – majka. Ona okružuje istinskom brigom svih koje smatra bliskima.

Oni, koje tako ne prihvaća, također mogu računati na njenu brižnost. Ali, samo onda kada je to potrebno. Lav: Kraljica. Ženstvenost Lavice zaista je kraljevska, jer tamo, gdje se ona pojavljuje, odmah prestaju postojati sve druge žene. I nije bitno što je to kod nje. Djevica: Mudra žena.



To je ta mudra žena kojoj svi žele približiti, ali malo tko uspijeva. Djevica zna što znači prava mudrost; to je armirano-betonska logika, analitičko mišljenje, istinsko pronicljivo zapažanje i fenomenalno pamćenje. Vaga:prava “djevojčica”: krhki anđeo, stvorenje koje treba zaštititi od zla.

Nježno i treperavo stvorenje, koje mnogi ne žele uvrijediti. Škorpion: Žena-vamp. To je tri u jednom: fatalna žena, vještica i seks bomba. Žena škorpion uspješno kombinira u sebi sve osobine koje se obično pripisuju ženama, ne čineći, pri tome, nikakve razlike između pozitvnog i negativnog.

 Strijelac: Žena Strijelac zna biti ženstvena. Onda, kad je njoj to, iz nekog razloga, potrebno. U tom trenutku, ona je samo utjelovljenje ženstvenosti. Žene Ribe, Lavice i Rakovi nisu joj ni blizu, kad ona uključi režim “umiljate fine djevojčice” – svi oko nje padaju. Jarac: Ovo je prava muza.

O takvim su sanjali slikari, o njima su pjevali pjesnici. Pored ovakve žene, muškarci zaboravljaju na sve, i počinju stvarati. Dama Jarac samo svojom pojavom može učiniti da muškarci počinju ispunjavati sve njezine želje. Vodenjak: Pametnica i ljepotica. Ali, ženstvenost dame Vodenjaka često je promjenjiva, u stvari, kao i sve ostale osobine.

Ali, jedno ostaje konstantno: ove žene uvijek žive život punim plućima i nikad ne sjede na mjestu. Riba: Glumica. Sada vam se osmjehuje, ali nakon nekog vremena, ako uvrijedite Ribicu, iza jarko crvenih usana ugledat ćete niz oštrih zubića.

atma.hr

Pokreće Blogger.