Ističu se u masi: 5 dama zodijaka za koje kažu da zrače posebnom ljepotom

One su smjele, otvorene i harizmatične. Ljude osvajaju na prvi pogled ali isto tako i na prvu priču jer su veoma interesantne i zanimljive za razne vrste razgovora.


Ovan: Ovnovi su sportske građe, djeluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju! Često ćete biti u prilici da upoznate markantu ženu Ovna posebnih očiju ili savršenog stasa. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom osobnošću karakterističnom za ovaj znak.

To su zaista predivne i strastvene žene koje su – neodoljive! Lavica: Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plijene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole se oblačiti moderno i uljepšavati se, a u tome i uživaju.


Lavicama možemo pripisati mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna ljepota i šarm nikada ne prestaju zadivljavati muškarce. Ako mislite da je ovdje riječ o prosječnoj ljepoti, prevarili ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima.. Škorpion: Škorpionke su prilično jake konstitucije.

Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, nerijetko krase ove dame. Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelijepu smeđu i gustu kosu. Škorpioni se ne vole previše uljepšavati, ali njihov istančan ukus nikada neće dozvoliti da u tome pogriješe.



Kada vas odluči osvojiti, Škorpionka će svoj otrov servirati tako da ćete ga sa slašću popiti! Njihova ljepota je uvijek iznad prosjeka, a pored muškaraca obožavaju ih i djeca. Sretan je čovjek kojeg Škopion zavoli iskreno. Strijelac: Dame u znaku Strijelca su najzgodnije u cijelom zodijaku. Prosječne visine, sportske građe, ove ljepotice kao da imaju prirodan talent da se ističu.

 Često imaju lijepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svijetle oči. Vole se oblače sportski i jednostavno, ali kada se trebaju predstaviti u punom sjaju, uradit će to na pravi način i sa odmjerenom dozom lucidnosti. Uvijek originalne u nastupu, lako će vam ukrasti pažnju. Kada su u provodu, neće vam puno trebati da ih primijetite u gomili ljepotica.

Njihova ljepota i šarm dolaze do izražaja kada se dobro osjećaju. Vodenjak: Otrov se drži u malim bočicama. Vodenjaci su obično srednje visine ili niske. Imaju prelijepo zaobljeno lice i svjetliji ten. Obično imaju manje šake i stopala, ali lijepe noge.

Oči su im nježne, a pogled bistar i iskren. Imaju lijepe i meke, krupne usne. Vodenjaci ne pridaju prevelik značaj uljepšavanju i odjeći, one znaju da su najljepše – prirodne. Vodenjaci su često prirodno obdarene ženskim atributima i ostavljaju suprotni pol bez daha.

Pokreće Blogger.