Dirljive riječi jedne bake: "Kad tražite partnera tražite za cijeli život, 2 stvari su bitne"

Ko o ljubavi zna bolje nego naše bake? Ovaj put nas je jedna posavjetovala kakvog partnera trebamo pronaći za život u dvoje i na koji način.


Kada tražite osobu pored koje ćete provesti ostatak života, potrebno je da obratite pažnju na ove dve stvari. Pravilo br 1. Od početka sve mora da bude jednostavno: Od momenta od kada se upoznate sve mora da bude jednostavno i lako. Ako osjetite da toj osobi možete reći sve, onda je to to.

Ako se oko većine stvari dogovarate lako – ne ispuštajte tu osobu! Jednostavno znači dobro. Komplikovano znači loše. Velika je greška ako pored sebe imate osobu koja od vas zahteva da se menjate, prilagođavate, radite stvari koje vama ne prijaju.Pre ili kasnije dosadiće vam da se menjate ili njemu da vas menja. To je zamorno i ne drži vodu. Ako morate stalno iznova da se dokazujete muškarcu – on nije za vas, tražite dalje. Pravilo broj 2. Veza mora da donese radost! Ukoliko se u vezi ne osećate zadovoljno, srećno i ispunjeno – bežite odmah!

Ako zbog njega patite i plačete, on nije čovek za vas. Ne razmišljajte mnogo: to jednostavno nije normalno. To je put do pakla. Ako samo jedna osoba u vezi donosi smeh i razonodu, i ta veza je besmislena. Mnogi ljudi godinama ćute i trpe u vezi koja ih ne ispunjava.Čekaju da se nešto promeni. Ali ta promena nikad neće doći. Ako vas njegove reči rastužuju ili nerviraju, istog momenta idite. Veza sa partnerom mora da bude nešto što će da vas raduje, čemu ćete se okrenuti kada vam je teško na poslu ili kada imate neki problem. Vaša druga polovina mora da bude neko ko će znati kako da vas nasmeje i sasluša! To nije neka nauka – sasvim je jednostavno!

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.