Za sreću i napredak: 9 predmeta koje bi trebali držati u spavaćoj sobi

Šta sve držite u spavaćoj sobi? Da li ste znali da za neke stvari smatraju da donose sreću i napredak u životu? Isprobajte i sami pa se uvjerite da li je to istina.


Zato što je to povoljan broj koji simbolizuje tranziciju, prelaz u nešto bolje, novi početak. 1. Krevet maksimalne veličine 200x150 cm: Izbegavajte ogromne krevete i madrace jer unose razmirice u spavaću sobu. Na tako velikom krevetu odvojeni ste od partnera i smanjujete zajedništvo. 

2. Difuzer za eterična ulja: Osim što divno mirišu, eterična ulja imaju isceliteljska svojstva i opuštaju nas nakon napornog dana. Izaberite ulje koje vam najviše odgovara, ali obavezno probajte eterično ulje lavande i kedrovine koje se preporučuje za spavaću sobu. 3. Crni turmalin i čist kvarc:"Ova dva minerala zajedno pružaju balans i zaštitu. Crni turmalin vas prizemljuje, čisti sobu od elektromagnetnih sila koje utiču na san i zdravlje, kaže Anji Čo, arhitekta i stručnjak za Feng šui za MBG. U sva četiri ćoška sobe potrebno je staviti crni turmalin, a zatim čisti kvarc na sredinu.

4. Dva noćna ormarića: Ne moraju da budu isti, ali svakako bi trebalo da imate dva bez obzira na to da li imate partnera ili ne. Važno je imati takav slobodan prostor pored glave jer tako odašiljate svoju želju za stvaranjem uravnoteženog partnerstva, trenutnog ili onog budućeg.5. Crni dnevnik ili beležnica i crvena olovka: Beleženjem svojih misli i obaveza stvarate red u životu, a beleženje snova inspirisaće vas na pozitivne korake u svakodnevici. Crna boja simbolizuje znanje i mudrost, a crvena vas štiti i budi misli. 6. Dva ružičasta kvarca:

 Privući će ljubav u vaš dom, a osim toga, podstiču emotivno zdravlje, poverenje i harmoniju u ljubavnom životu. 7. Tkanina za pokrivanje elektronskih uređaja: Ako u sobi imate elektronske uređaje poput kompjutera ili televizora, pre spavanja prekrijte ih tkaninom neutralne.

Na taj način odvajate od energije koja negativno utiče na vaš san. 8. Zelena biljka: Uneće obnavljajuću energiju u vaš prostor. Biljke su tihi iscelitelji našeg tela i duha koji s nama dele svoju dobru energiju. Stvaraju kiseonik i uklanjaju štetne materije iz vazduha. 9. Cvetna esencija: Kada se osećate loše, nanesite malo cvetne esencije po vašem izboru na ručne zglobove ili vrat. Miris i energija cveća će vas umiriti.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Ukoliko preuzimate sadržaj ovog članka OBAVEZNI ste da nas navedete kao izvor uz linkovanje našeg članka.

Pokreće Blogger.