Ljubavni horoskop za Februar - Za 3 znaka najavljuju veliku promjenu

Februar obično predstavlja miran period u kojem se ne dešava ništa posebno ali ovaj put stvari drugačije stoje. Za neke horoskopske znakove najavljuju pravi rolerkoster.


Ovan: Vaše riječi bit će dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego prije. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Ljubaznim stavom vi ćete uspijevati odražavati solidan status quo u svojoj vezi. Znate da bolje ne može, bar zasad. Bik: Gotovo ste se pomirili s otuđenjem.

Ipak se potajno nadate da će stvari krenuti na bolje. Gotovo ništa nećete uspjeti napraviti sami. Ključ vaše sreće nalazi se u otvorenosti prema drugoj strani. Blizanci: Izgledan je odličan provod s prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli naći ljubav.



Također su velike šanse da novu ljubav nađete putujući to to preko granice. Tko ima priliku i to može, neka krene. Rak: Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi.

Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše. Lav: Dvojit ćete između potrebe za samoćom u kojoj sagledavate dublje stvari i želje za izlaskom među ljude s površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite ga.



Izađite među ljude. Vrijeme je za takvo nešto. Djevica: Pokušat ćete biti ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će donijeti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će vam stoga pokazati svoju osjećajnost i osjetljivost. Na vama je da to prihvatite i da pokažete ljubav.

 Vaga: Na svaki način vi ćete se truditi zavoditi. Ponekad nećete znati koga, jer ste malo zbrkani. Odredite svoju metu. Ipak, ako vidite da vam baš i ne ide u ljubavi, vi se povucite i pričekajte bolje dane. Zvuči jednostavno. Škorpion: Uspjet ćete pokazati ljubav na neki drugi način.

Ni ne treba uvijek pričati. Manje neraspoloženje bit će povezano s težnjom da netko od vas dvoje dominira u odnosu. Strijelac: Svojim nastupom, ponašanjem i riječima vi ćete privlačiti pažnju osoba suprotnog spola poput magneta. Ako ste imali neki problem, s njim ćete se morati suočiti.

I to na neugodan način. Izdržite. Jarac: Osjetit ćete blago olakšanje, jer ćete stvari moći prihvaćati realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvijek ćete vi ćete biti skloni ideji da se povučete u svoj svijet mašte i samoće. Ne činite to sebi. Vodolija: Vaša osjetljivost i potreba za nježnostima bit će povećana, a vanjske okolnosti vam za to neće ići na ruku.

Ljepše je na licu vidjeti osmijeh, nego nešto drugo. S tom mišlju vodiljom vi ćete poboljšati svoje osobne odnose. Ribe: Društvenost i komunikativnost bit će osobine koje ćete moći pokazati u svom privatnom životu. Iako u sebi osjećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa s partnerom bit će jednako jaka.

cicimici.com

Pokreće Blogger.