Budite dama a ne ljubavnica: 5 velikih grešaka koje mnoge žene čine nakon prevare

Prevara je jedna od najgorih stvari koja se može dogoditi u vezi ili braku jedne žene.


Preko nje baš i nije lako preći i često označava gubitak poverenja u partnera, a ujedno i kraj ljubavi. Nemojte nikada poželeti da budete poput druge žene: Ne spuštajte se na nivo ljubavnice i zapamtite da ste vi bolji od nje i da uopšte ne treba da se upoređujete s takvom ženom.

Ne tražite ga u nekom drugom: Ako vas je prevario, onda nije dobar za vas i trebalo bi kod drugog muškarca da tražite vrline koje on nije imao. Ne krivite sebe: Ne postoji ništa što ste mogli da uradite kako biste sprečili prevaru. Samo je on kriv za prevaru i uopšte ne zaslužuje vaše razumevanje. 



Bićete opet srećne: Ne žalite za protraćenim vremenom i radujte se slobodi koju ste dobile, kao i svemu što vas još čeka u životu bez njega. Ako je neko na gubitku, to je onda on, a vama se otvaraju baš sva vrata. Postoje ljudi koji vas vole: Svako od njih će se potruditi da vam olakšao teške dane.

To im i dopustite, jer ćete uz prijatelje i porodicu lakše preboleti prevaru i nastaviti sa svojim životom. Neke žene će da kažu da je samo fizički čin prevara, neke će reći da je i razmišljanje o drugoj ženi dovoljno, a u svakom slučaju, muškarci su ti koji nas često varaju, makar i pasivno.



Nema ničeg lošeg u povremenom proveravanju šta rade naše bivše ljubavi, ali ako to radi na dnevnoj bazi - tvoj dečko te pasivno vara. Činjenica da svakodnevno mora da zna gde je ona, s kim i šta radi može da znači da je još uvek nije preboleo.

Pokreće Blogger.