5 tajni koje bi svaka žena trebala reći svom partneru - Ako je pravi razumjeće

Sasvim je normalno da tu i tamo neku tajnu zadržimo za sebe, ali neke ipak ne bi trebali.


Intimno ste neispunjeni: Ako ste već neko vreme seksualno nezadovoljni, nemojte da budete previše direktni i da kažete partneru da već mesecima glumite zadovoljstvo jer bi to moglo da ga uništi. Probajte da vizualizujete šta bi moglo da vas uzbudi i otkrijte mu tu želju.

Prećutali ste nešto iz prošlosti: Naravno, partneru ne morate da otkrijete sve što ste radili pre nego što ste ga upoznali, ali ako postoji nešto iz vaše prošlosti za šta smatrate da bi mu smetalo, naročito ako bi to saznao od neke treće osobe, bolje je da mu sami kažete.



Na taj način veće su šanse da ćete dobiti partnerovu podršku i da ćete se još više zbližiti. Ogovarate supruga kod dece: Recite suprugu šta ste radili i da shvatate da je to problem. Zatim razgovarajte sa detetom i kažite mu da je ogovaranje tate bila greška i da se više neće ponoviti.

Pokušajte da dokučite otkud dolaze ta vaša negativna osećanja i radite na tome da kažete suprugu, a ne nekoj drugoj osobi, kada ste ljuti na njega. Prećutali ste šta vas muči: Ako prećutite da vas nešto muči, negativne emocije poput ljutnje nakupljaće se u vama.



Kada se preliju izgovorićete stvari koje ne mislite.Počnite tako što ćete da kažete zašto ste još uvek uzrujani, pa radite na tome da vaše rasprave i svađe budu produktivne. Osećate se depresivno: Osoba koja vas voli neće da vas osuđuje i ne treba da vas bude strah da će da vas manje ceni.

Ili da smatra da ne znate da se nositi sa problemima. U najboljim vezama ljudi ne moraju da budu savršeni, ali moraju da budu prisutni. Ako partnerova pomoć nije dovoljna da otklonite depresiju, vrlo je važno da potražite profesionalnu pomoć.

Pokreće Blogger.