Čista kosa i po sedam dana - Genijalni trikovi koje možda niste znali

U hladnijem periodu svima nam je mrsko prati kosu i truditi se da je održimo čistom i blistavom. Srećom ljudi su se dosjetili izvanrednih trikova koji su veoma efikasni.


Sigurno vam se nekoliko puta desilio da preskočile redovni dan za pranje kose i odjednom, kosa vam je toliko prljava da joj ništa sem tople vode i šampona ne može pomoći.Ali, šta ako vam kažemo da postoji nekoliko jednostavnih načina koji će vam omogućiti da ređe perete kosu?

Pre nego što se udavite šamponom za suvo pranje, pročitajte ovaj tekst. Prvi savet je prirodno sušenje kose, uz upotrebu alata za stilizovanje toplotom samo za specijalne prilike. Ali, kada se radi o trikovima, forama i fazonima – o čemu se tu zapravo radi?Fenom osušite koren kose: Kada operete kosu, pustite je da se osuši prirodno, koliko god da je to moguće, ali, svoj koren kose osušite fenom. To će vam pružiti kosu koja se manje masti i koja ima volumen. Koristite kapu za tuširanje:

Kada se tuširate, obavezno koristite kapu za tuširanje, jer ćete samo tako uspeti da sprečite stvaranje haotičnog nereda od frizure izazvanog vlagom. Šampon za suvo pranje kose pre spavanja: Naravno, šampon za suvo pranje kose je jedno od rešenja.Ipak, on će zablistati svim svojim sjajem kada ga naneste pred spavanje. Probudićete se sa kosom punom volumena! Takođe, pokušajte što manje da dodirujete kosu prstima jer je na taj način još više mastite. Još jedan veoma genijalan savjet kada već primjetite da vam je kosa masna.

Uzmite dješiji puder i nanesite ga dužinom korjena kose. Rastresite ga prstima i protresite. Rzeultat će vas iznenaditi. Na taj način puder upija višak masnoće i daje vašoj kosi potpuno svjež izgled. Čak će i divno mirisati.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.