U horoskopu se ističe: 7 razloga zašto je dobro imati Strijelca u životu

Kažu da su Strijelčevi posebni po tome što su velike dobrice i pravi životni i bračni partneri.


Strijelci su redovno zapaženi zbog svoje neposrednosti, iskrenosti i nepresušnog idealizma. Uživaju kada svoje ideje i stavove mogu dijeliti s drugim ljudima, vole filozofske rasprave, a najviše od svega zabavu i opušteno druženje. Svojim zaraznim optimizmom Strijelci podižu atmosferu u društvu.

Omiljeni su jer su dobri zabavljači i znaju organizirati nezaboravna društvena okupljanja. Evo čime se može pohvaliti Strijelac pozitivnog, višeg tipa. Dobronamjernost: Otvoreno i spontano govore o svemu s čime se ne slažu, ali se trude uobličiti svoju primjedbu kao prijateljski savjet ili kritiku.U njihov je način razmišljanja utkana želja da poboljšaju ljude koje iskreno vole i iz svake situacije izvuku najviše. Ponekad su nezgrapni, ali su uvijek dobronamjerni. Vedrina i optimizam: U svakoj će nevolji uočiti pozitivnu stranu ili će barem odglumiti da je vide da bi ohrabrili prisutne.

Zadržat će optimizam u najtežim situacijama i suzdržati se od žalopojki. Uspijevaju pronaći utješne riječi za one koji s njima dijele poteškoće i potaknuti ih da zadrže vedrinu u teškim trenucima. Poštenje i istinoljubivost: Stran im je bilo koji oblik nepoštenja, laži i manipulacija.Iskreni su u svim odnosima, ne pokušavaju se prikazati u lažnom svjetlu niti očekuju nezaslužene aplauze. Trude se ispuniti obećanja tako da s njima uvijek znate na čemu ste. Istraživački i pustolovni duh: Privlači ih sve što je novo, drugačije i neobično. S velikim se žarom posvećuju istraživanju i proučavanju novih područja, a svoja znanja rado dijele s drugima. Od Strijelca ćete uvijek doznati zanimljivu informaciju, a nerijetko i motivaciju za učenje nečeg novog.

tportal.hr

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.