Poznata glumica dirnula region - Iza širokog osmjeha krilo se mnogo suza

Gledamo uspješne ljude i divimo im se, a možda nismo ni svjesni kakve probleme oni imaju.


Ashley Judd napisala je memoare u kojima je otkrila bolne istine iz djetinjstva zbog kojeg je godinama bila depresivna i pomišljala na samoubojstvo. Ashley Judd, jedna od najslavnijih holivudskih glumica, godinama je skrivala tajne o teškom odrastanju i zlostavljanju.

U svojim memoarima koje je nedavno objavila, priznala je da je godinama maltretirana te da je često pomišljala na samoubojstvo. Prošla je 13 različitih škola u razdoblju od pete do 18. godine i odrasla je s osjećajem nevoljenosti i odbačenosti od samohrane majke Naomi i polusestre Wynonne.Roditelji su joj se razveli kad je imala samo četiri godine, a nakon toga je patila od teških depresija koje su počele već u sedmoj godini. 42-godišnjakinja otkriva da je prvi put bila seksualno zlostavljana kad je živjela u Kentuckyju, gdje se njezina majka preselila nakon razvoda.

Tamo ju je skoro silovao stariji muškarac koji ju je odvukao u napušteno skladište i počeo ljubiti. Uspjela se othrvati napadaču, ali kad je opisala napad odraslima u obitelji, nitko joj nije vjerovao ili pružio podršku. U memoarima objašnjava da su majčine brojne veze bile jako uznemirujuće.Ostavile su dubok trag na nju za vrijeme odrastanja. Traumatiziralo ju je izlaganje neprikladnim seksualnim sadržajima i glasni zvukovi seksa koji su dolazili iz majčine sobe. Osim toga, piše da je u kući često dolazilo do nasilnih obračuna, a u jednom je Naomi čak upotrijebila pištolj.

Godine 2001. udala se za škotskog vozača utrka Darija Franchittija te sada dio vremena žive u Škotskoj, a dio na njezinom velikom imanju u Tennesseeju. Ashley tvrdi da i dalje pati od depresije i objašnjava da je odlučila potražiti pomoć u rehabilitacijskom centru u Teksasu. Terapije su joj pomogle da dođe do potisnutih sjećanja na nesreće u djetinjstvu, iako nije napisala koji ju je član obitelji zlostavljao.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.