Da li je zaljubljen u vas: 10 znakova koji bi to mogli pokazati

Ukoliko malo obratimo pažnju, uočićemo znake koji će nam reći da li se nekome svidjamo.


1. Prolazi prstima kroz kosu. Nisu samo žene te koje vole pristima nonšalantno da prolaze kroz kosu. Muškarci to podjednako rade kada žele da ostave utisak. Međutim, ukoliko im se baš dopadnete, vole da miluju i vašu kosu. Uvrću je i češkaju, što ne treba da vam smeta.

2. Održava kontakt očima i zenice mu se šire. Ako primetite da se dečku šire zenice kada vas ugleda, to znači da mu se veoma dopadate. Želi što duže da vas posmatra i da se divi vašoj lepoti, a sve što izgovarate obara ga sa nogu. Po ovome većina žena otkrije da se nekome dopadaju.



Lako je prepoznati ovaj gest, jer muškarci samo slušaju ono što im unutrašnji glas poručuje. 3. Podiže obrve. Ovaj gest je pokazatelj da mu se veoma dopadate. To se dešava nesvesno, dok sluša šta mu pričate. Ništa bolje ne odaje koliko mu je stalo, kao taj mali pokret na licu.

Najbolji način da mu uzvratite, jeste da se osmehnete, i stavite mu do znanja da se i on vama dopada. 4. Približava vam se dok pričate. Iako se može protumačiti pogrešno, ovaj gest ne znači da vas dečko preko puta vas ne čuje jasno, već naprotiv, na taj način pokazuje da mu je prijatno u vašem društvu.



Želi da vas zagrli i izbliza posmatra. Sad kad znate zašto se tako ponaša, uzmite stvari u svoje ruke, i pričajte tiše, da biste zadobile svu njegovu pažnju. 5. Naginje se ka vama. Način na koji muškarac sedi može poslužiti kao znak da li mu se dopadate ili ne.

Ako mu je pogled usmeren sve vreme na vas i ne okreće se dok pričate, znači da ste pridobili njegovo interesovanje. 6. Diskretno vam dodiruje prste. Muškarci ovo ne rade slučajno, već žele da vam se približe i da vas opuste. Zavodnički je, i predstavlja znak inicijative. 7. Smeška se. Ako na njegovom licu vidite široki osmeh, to znači da je srećan što je u vašem društvu.

Muškarci se retko istinski smeju, tako da je to znak dopadanja. Nasmejte se i vi, znaće to da ceni. 8. Skida vam trunke sa odeće. Muškarac kome se dopadate, na svaki način će se truditi da vas dodirne, pa maker to bilo i skidanje trunke sa vaše odeće. Slično je i sa šaputanjem na uho, to rade da bi vam se približili. Ako se osećate isto, onda ste na putu ka lepoj vezi.

 9. Šapuće vam na uho. Ovo je gest koji pokazuje da želi da vam kaže nešto posebno, što nije za svačije uši. To je znak intimnosti, a njemu je stalo da i drugi vide da ste bliski. 10. Stalno priča o ljubavi - ako je to slučaj onda je zaljuljen sto posto.

Pokreće Blogger.